logo

Bordsfrysar

Bordsfrysar

Bordsfrysar är en platsbesparande och bekväm fryslösning för ditt företag. De små displayfrysarna är ett utmärkt val för att öka impulsköpen. Du kan nämligen placera dem strategiskt på en disk nära kassan. De används ofta i närbutiker, kaféer, hotell eller för merförsäljning på hämtmatställen som vill fresta kunderna med frysta efterrätter.

Om du vill dra blickarna till frysen ska du välja en modell med upplyst huv och dekorera den med skräddarsydd marknadsföring så att den sticker ut. Vi hjälper dig gärna med detta. Slå oss en signal så berättar vi mer om de olika möjligheterna.

Skopglassfrys

ICE2

Art.nr.: 47526

28 / 20 l

W: 490

D: 790

H: 345

Skopglassfrys

ICE3

Art.nr.: 47527

35 / 29 l

W: 654

D: 790

H: 345

Tabell Frys

UF50G

Art.nr.: 16334

50 / 48 l

W: 570

D: 530

H: 520

Tabell Frys

UF50GCP

Art.nr.: 16332

50 / 48 l

W: 570

D: 530

H: 657

Tabell Frys

UF100G

Art.nr.: 16330

90 / 88 l

W: 610

D: 540

H: 670

Tabell Frys

UF100GCP

Art.nr.: 16328

116 / 113 l

W: 610

D: 555

H: 890

Bordsfrysar

Typer av bordsfrysar: Hitta den bästa lösningen för just dina behov

I vårt utbud av bordsfrysar hittar du olika modeller för olika ändamål. Vi har små bordsfrysar med en glasdörr som är perfekta för att presentera exempelvis fryst färdigmat i närbutiker eller glasstrutar på hämtmatställen. Dessa små frysar tar inte mycket plats så de är enkla att få plats med.

Displaymodellerna är flexibla och kan användas för många olika ändamål. Men vi har även bordsfrysar för mer specifika ändamål. Vi har exempelvis en enhet som är särskilt konstruerad för förvaring och presentation av kaviar. Temperaturintervallet för denna modell passar också utmärkt för förvaring av dryck med låg alkoholhalt. Vi har även små bordsfrysar för kulglass. De är idealiska för självbetjäning i buffémiljöer eller för enkel åtkomst för personalen i professionella kök.

Om du har några specifika krav är du välkommen att kontakta oss så att vi kan guida dig till den bästa lösningen.

 

Tips för att organisera och underhålla din bordsfrys

Vi har samlat en del tips om hur du säkerställer optimala prestanda för dina stående bordsfrysar.

Så här organiserar du en liten bordsfrys på bästa sätt
Bordsfrysarna är enkla att organisera och anpassa till dina behov. Många av våra modeller är försedda med justerbara hyllor så att du kan bestämma höjden och justera dem efter innehållet. Det enda du måste tänka på är att respektera lastlinjerna. På så sätt bidrar du till optimal luftcirkulation så att den önskade temperaturen bevaras i bordsfrysen.

Så här underhåller du en liten bordsfrys på bästa sätt
Förutom att respektera lastlinjerna finns det några fler saker du kan göra för att optimera frysens prestanda och minimera energiförbrukningen. 

  • Frosta av
    Det är bra att frosta av bordsfrysen var tredje månad eller så fort det finns mer än 3 mm frost i skåpet. Exakta anvisningar om hur du gör detta hittar du i användarmanualen.

  • Rengöring
    Naturligtvis bör frysen regelbundet rengöras inuti och utanpå. Detta kan du göra med en trasa och en lätt såplösning och sedan torka torrt. Dessutom måste kondensatorn och kompressorutrymmet rengöras med en dammsugare och en styv borste för att frysen ska fungera optimalt.

  • Kontroll av tätningen
    En av de viktigaste parametrarna som påverkar frysens temperatur är hur ofta och hur länge frysens dörr öppnas. Men om frysen står så att kunderna kan öppna den på egen hand har du ingen kontroll över detta. Det du kan göra är att kontrollera dörrens tätning och säkerställa att inget hindrar dörren från att täta ordentligt när den är stängd. På så sätt kan ingen varmluft tränga in i skåpet och orsaka isbildning.

Här är några sidor som kan vara till nytta för dig:

0